Hanger steak

Skladem: 4 kg

Balení: 1 kg

Města, kde můžete tento produkt nakoupit:

  • Hrubá Vrbka
  • Hodonín
  • Veselí nad Moravou - u KINA MORAVA
  • Kyjov
  • Brno-Královo Pole
  • Brno-Kohoutovice
  • Břeclav
  • Skalice - prodejna Anjelik
  • BRNO M PALÁC
  • PRAHA
  • BZENEC - U LÉKÁRNY 19:30

440,-Kč/kg. Vrchní část šálu - hanger steak, je možná jedno z nejkrásnějších mas napohled. Velký špalek masa připomínající kulatý pecen chleba výrazné vůně hovězího masa a syté barvy. Má velmi široké použití, od tatarského bifteku, přes masové špalky až po různé typy plátků. 

Cena bude upravena podle skutečné váhy.

Cena 440,- Kč/kg

Koupit kg

Informace

Když je neočištěný, je to na první pohled trochu nevzhledný kus masa. Říká se mu veverka, hanger nebo (ve Francii) onglet a tvoří jej dva svaly spojené blánou. Je zavěšený pod páteří zvířete, v místech, kde má svíčková špičku, kousek od jater. Od nich „chytá“ silnou kořeněnou chuť. Je to jeden z nejlepších a nejchutnějších svalů. Využívá se mj. na grilování jako steak. Dá se péci nebo brazírovat ( dušení zpravidla v nádobě s těsně přiléhající pokličkou ).

Dotaz na produkt

Položky označené * jsou povinné.